måndag 27 maj 2013

Svimma inte nu, meeen...

...jag lyckas visst skriva ett inlägg utan att det gått en hel vecka sen sist. ;)

Idag började jag dagen med att väga mej själv och sedan starten den 18:e mars så har jag blivit 17,3 kg mindre och det fattas knappt ett kilo för att nå mitt första delmål innan jag far till Spanien och Barcelona om exakt en vecka (eller ja, om exakt en vecka sitter vi redan på hotellet ;) )!Efter att jag lämnat barnen idag så tog jag en kort promenad och därefter blev det pappersarbete för hela slanten ett par timmar innan det var dags att hämta hem kidsen igen.

Pappan fick lov att masa sej hit denna måndag då jag skulle iväg in till Lilla Staden och se på genrepet av årskurs nios kabaré tillsammans med en massa andra föräldrar, vänner och släktingar till skådespelarna.

Kabarén bjöd på många härliga skratt, ungdomarna har varit jätteduktiga. Speciellt med tanke på att skolan inte lagt ett öre på föreställningen i år utan niorna har själva gjort allt på sin fritid och lyckats få ett par företag att sponsra till dekoren.

När jag och Tonåringen kom hem nu ikväll så sov alla små barn gott i sina sängar. Tack för hjälpen och lånet av bilen Pappan!

1 kommentar:

BP sa...

Stort, stort GRATTIS till de 17,4 tappade kilon! Helt fantastiskt! Å det roliga är ju att du i Spanien kommer att kunna njuta av mat och dryck som är inte ett dugg kaloririk. Det är en fröjd att mumsa i sig deras sallader, som faktiskt smakar nå't, äta deras tapas i mängder och dricka deras vin. Å utan att du "bantar" den veckan så kommer du att ha gåått ner ytterligare kilon utan att ens ha jobbat för det. Jag lovar!
Kollade bilden på teatergruppen men hittar ingen av dina tonåringar.