onsdag 2 oktober 2013

En son som heter Wilma!

Måndagen försvann i ett flygande fläng för Mamman. Hon lämnade barnen, hann med en timme i telefonen, duschen och disken innan det var dags för jobbet. Hemma hade ungarna skött sej snällt, kvällsfika var intaget och alla fyra små ombytta. Det var bara för Mamman att läsa och sen gå och sova själv... Vilket var lättare sagt än gjort, eBay är farligt att fastna vid! ;)

Tisdagen var lugnare, Mamman var ledig och likaså Lilleman. Dessutom var (snart)Åttaåringen hemma från skolan då han har haft ont av sin förkylningsastma. Förmiddagen tillbringades med att göra lite skolarbete med sonen och efter middagen kom grannpappan över med två trasiga "bergssprängare" som barnen kunde få plocka isär.

Snabbt som ögat tog sej de fyra små och Stora Brorsan ner till garaget där de fick sällskap av grannflickan och grannpojken i huset bredvid. Även Mamman letade sej ut och stod, tillsammans med grannbarnens föräldrar, frysande och tittade på barnens glädje då de skruvade och bankade isär apparaterna för att se hur de såg ut på insidan. =)
Höstskatter!

På kvällen var Stora Brorsan och Nioåringen iväg på träning uppe vid skidstugan medan (snart)Åttaåringen och de små fick hoppa träningen denna veckan då de var så trötta och hostiga. Kvällen blev lite sen, men alla somnade i alla fall snällt. =)

Onsdagen försvann lika snabbt den, alla dagar verkar liksom gå upp i rök utan att innehålla särskilt mycket. Kanske beror det på att Mamman är inne i ett skov med mycket smärtor och trötthet just nu? Eller så är det kylan som gör att man drar sej för att gå utanför dörren... 

Mamman jobbade och även denna kväll kom hon hem till ombytta barn (två av de små hade till och med duschat) som var mätta och glatt gick i säng. =)

När de somnat så öppnade Mamman sitt paket som hon hämtat ut tidigare på dagen för att granska innehållet. Där fanns ett par tygskor som Tonåringen beställt, två små högtalare som man kopplar till mobilen och tre klädesplagg till Mamman. Summan 265 kronor gör att Mamman glatt tänker bära kläderna tills de går i bitar! ;)


Resten av gårdagskvällen och en bit in på natten tillbringade Mamman med att plugga matte med Tonåringen. Binära tal, primtal, bråkdivision och långa ekvationer med negativa tal... Pust... Mammans små grå fick jobba ett tag, men kunskaperna finns där bak. ;)


Sist, men inte minst, bjuder jag på en bild av min nya dotter Wilma! ;) Det är underbart när Tonåringen ägnar tid åt sina småsyskon och min grabb absolut ÄLSKAR att klä ut sej och spela teater!

Sov Gott alla goa och glada (och ni övriga med)!!! =D

1 kommentar:

BP sa...

Jamen nu vet jag att när du kommenterar hos mig att du lagt upp ett inlägg själv. Klokt och smart - å det tar jag emot tacksamt;-)
Å jag ska definitivt inte tala om för dig att ditt inläg faktist dök upp för 10 minuter sedan i min lista för då slutar du ju kommentera hos mig;-)

Ditt inlägg ger mig kalla kårar med tanke på matte, som ju var mitt sämsta ämne i plugget. Skulle aldrig kunna hjälpa någon med det... inte ens begreppen om man säger så.

Åsså asgarvar jag åt sista bilden - är det N eller J som klätt ut sig. H*n går inte att känna igen - men så himla kul! After Dark next om det är J. Riktigt coolt.

Förresten - att ta isär elektronikgrejer är skitrolig. Har gjort det i över 10 år - alltså då jag fortfarande var aktiv som "konstnär", men jag ska nog börja med det igen... en vacker dag;-)

Snygga kläder förresten. Hoppas verkligen att du har slängt allt som är större än storlek 40-42. Om inte, gör det till helgen;-)