tisdag 22 oktober 2013

Proteinbröd

Veckans lediga dag började Mamman med att smaka på proteinbrödet, som hon fick av en av "brödkillarna" igår, till frukost.


Smaken var bra, att brödet var såpass kompakt som det är var inget man direkt lade märke till. (Ska se till att han lägger till det i vårt sortiment i morgon.) Synd att det kostar såpass mycket som det gör, men det är det värt. ;)

När sen alla skolbarn kommit iväg så kastade sej Mamman in på jobbet för att beställa lite extra saker då hon i går kväll (sent) fick veta att hon skulle vara kioskansvarig för 3-4:ans disco (Nioåringens klass). Detta ledde i sin tur till att Mamman missade lämna Lilleman på "dagis" för skolfotograferingen tyvärr, men ingen större katastrof då det bara var gruppkort (vill man ta enskilda så beställer man själv tid för det).

Efter att det var gjort så begav sej Mamman och Lillen, i sällskap av grannmamman i huset bredvid, in till Lilla Staden för att shoppa lite läskiga kläder till Småttisarna.

Väl hemma igen så var det fullt ös... Barnen kom hem en efter en, läxor gjordes, mat lagades och käkades upp, det plockades diskades, tränades, duschades och lästes läsläxor och saga innan natten kom.

Nu är Mamman slut, åh om hon bara kunde få dessa provsvar snart (allihop) så hon kunde förstå den här tröttheten. Sov Gott alla goa!

1 kommentar:

BP sa...

Proteinbröd... innehåller inte allt bröd proteiner. Snacka om vad man lär sig genom att läsa bloggar...