onsdag 23 oktober 2013

Tidig morgon, jobb och paket på posten

Idag började dagen aaalldeles på tok för tidigt för Mamman som knappt sovit under natten då två små barn hostat sej halvt fördärvade och sparkats på varandra i Mammans säng (de verkar dock ha sovit sej igenom alltihopa lika gott som vanligt).

Mamman masade sej upp redan halvsex för att i lugn och ro få njuta av en macka (brödet jag skrev om igår) med ost och paprika samt ett glas drickyoghurt till frukost. Dessutom såg hon till att klä sej och göra sej klar innan hon började väcka alla fyra yngre kärlekar som skulle vara på "dagis" och fritids vid sju.

Efter många timmar på jobbet hämtades alla barn hem, Stora Brorsan kom med bussen i samma veva, och det lagades tortillas med diverse tillbehör! =)

Solen gjorde några tappra försök att bryta igenom molntäcket när Mamman gick hem från jobbet!

I brevlådan låg ett paket till Mamman med två nya armband i... Jippie!!! =D


Efter maten (medan Mamman gjorde allt det där tråkiga som mammor måste göra, städa undan efter maten, diska och blablablääää) så lekte barnen med Älva "dörr-i-dörr" en stund innan det var dags att ta en tidig kväll. Mamman ska också ta en tidig kväll nu... Imorgon ska vi upp i ottan igen!

P.s. Fortfarande inga provsvar från läkaren, men när jag lämnade ut medicin till en kund idag så upptäckte jag att det kommit medicin till mej också (som jag inte hade beställt eller visste något om) så jag öppnade påsen och hittade ett par askar piller. På askarna står det "En tablett två gånger dagligen mot brist....". Jahaja, så kan man också få veta vad man delvis lider av... ;)

1 kommentar:

BP sa...

Coolt armband, söta prinsessor (???) som tränar inför Halloween antar jag åsså ditt svar från läkaren.

Ja om du ständigt är trött lider du nog av brist på vitamin B eller D eller både och. Hoppas pillren hjälper!