måndag 12 augusti 2013

Blixtrar och dunder, men inga magiska under... Tyvärr! ;)

Måndag och invägning, Mamman var inte alls positivt inställd då hon ställde sej på vågen i morse. Det har varit mycket god mat, en glass för mycket och dåligt med träning under veckan som gått. Döm då om hennes förvåning när hon trots allt gått ner ytterligare 400 g på en vecka och nu står på -29 kg sen starten! =)

Ytterligare en dag kantad av åska har nått sitt slut, den sista lugna måndagen på länge. ;)


Vi började dagen med sovmorgon och sen frukost, därefter blev det lite tv-spel och dataspel för barnen medan Mamman surfade lite på nätet innan ett besök i Hålans butik för att fylla på matförråden. Efter att alla fått mat i magen försvann Tonåringen för att jobba, Bröderna Bus blev hämtade av en kompis mamma och Småttisarna följde med Mamman till affären för att införskaffa bröd som inte kom med i första vändan. Till Lillemans stora glädje befann sej en av brödkillarna där med sin lastbil och Lillen "hjälpte" glatt till att lasta brödet ur bilen och upp i hyllorna. Han kör runt här hemma i sin "Brödsopbrandbil", det är bra att ha några yrken att välja på i dagens Sverige! ;)

Vid fem försvann Småttisarna ner till söta tjejerna på gatan och blev kvar där i nära tre timmar, Tonåringen kom hem från jobbet (ackompanjerad av ytterligare några rejäla åsksmällar) och vid halvåtta åkte Mamman för att hämta upp Bröderna Bus!

Hoppas vi slipper mer oväder inatt!

Därefter satte kvällsbestyren igång och ikväll var det fyra barn utan hörsel som befann sej i lägenheten. =( Mamman var redo för tvångströja innan de äntligen fått i sej kvällsmat, plockat upp en tiondel av sina saker och borstat tänderna när klockan närmade sej ELVA!!! Hallå, vi skulle ju börja vända tillbaka dygnet nu!?


Nu sitter Mamman här och lyssnar på barnen som ännu inte somnat och försöker få sej lite mat i magen samtidigt... (Tänk att Mamman fick till ett inlägg för andra dagen i rad!!! ;) )

1 kommentar:

BP sa...

Ja det måste ju vara rekord! Två inlägg på två dagar. Senast det hände är nog flera år sedan.
Gillar verkligen dina bilder som förstärker allt du/ni ha varit med om - å det är då verkligen inte lite.
Åsså gillar jag den kommande landslagsmålisen, det är bara fel färg på tröjan (gul-svart = AIK;-);-)
Roligt att se att du själv också verkar "gå in" för det hela. Snart kan vi alltså prata samma språk om man säger så;-)
Å du - stort GRATTIS till ytterligare 400 gram som är borta. Fortsätt bara sådär. Är väldigt impad över dig... å inte så lite stolt!!!