lördag 26 mars 2016

Marching for love och rockiga sockor


När jag skrev mitt förra inlägg glömde jag helt att berätta att vuxna dottern var med och sjöng i den stora kören under Star for Lifes Marching for love-konsert. Så idag börjar vi med lite bilder därifrån! =)


I övrigt har den gångna veckan bjudit på Rocka Sockorna, klart att alla är lika mycket värda!


Yngsta dottern har haft vårkonsert ihop med kulturskolan där hon sjunger i kör. Under en hel timme bjöds det på instrumental musik och sång från barn och ungdomar mellan åldrarna sex och tjugo år. Tack för hjälpen med att få hem pojkarna från judon Lisbeth och tack Stora Brorsan för att du tog hand om minsta brorsan under tiden!Veckan har även bjudit på vackert väder och dessutom hade Älskling kortvecka på jobbet och kom hem redan på onsdag kväll. <3 p="">Förutom, som sej bör, ha firat våffeldagen med frasiga våfflor toppade med färska jordgubbar idag så har barnen städat sina rum och resten av huset har fått sej en snabb omgång. Dessutom har ytterligare en lampa hittat sin plats i taket inne hos Lilleman, även en hylla och lite tavlor har hittat sina platser. Sakta, men säkert så går det framåt.

Imorgon väntar en fullspäckad dag med besök i Hålan för traditionellt påskfirande med korvgrillning, påskmiddag här hemma tillsammans med goa svärföräldrarna och påskbrasa med goda vänner på kvällen.


Ha nu en alldeles underbar påskhelg gänget!

1 kommentar:

BP sa...

Helt underbara bilder från konserten! Letade efter N men hittar henne inte. E däremot hittar jag:-) Så kul att hon går i N:s fotspår:-)

Ha en toppen fortsättning på Påskhelgen du med!