tisdag 9 augusti 2016

Fullt hus, falukorvsfingrar och biltur

Få nu inte en chock, men ja, jag bloggar med bara två dagars mellanrum! :D ;)

Igår var här fullt hus, vilket det i och för sej är ganska ofta... Mamman klev upp strax efter att Älskling åkt till jobbet och röjde undan lite i huset.

Vid tiotiden vaknade både William och Jon, Emilia och Milo hade redan varit uppe i någon timme och Jesper kom ner strax efter.

Knappt hann frukosten ner i magen innan Emilia försvann till en kompis och grannpojkarna kom över hit. Strax efter ett kom bästaste Carin med sina söta flickor och sin man.

Filmmys för grabbarna när det nästan stormar på utsidan.

Flickorna tyckte inte att blåsten störde alls och passade på att få ha studsmattan ifred.

Det blev en väldigt trevlig dag, fram till kvällen... William skadade handen på studsmattan så de stora barnen fick ta hand om de övriga medans Mamman tog en tur till akuten med otursfågeln.

Tack och lov visade det sej "bara" vara en längstgående fraktur i utsidan av handen. Den låg fint och nu väntar 14 dagars vila och tejp för att få det att läka. Tack och lov igen så blev vi dessutom bara kvar på akuten i två och en halv timme för att få resultatet. Det måste vara snudd på hastighetsrekord. ;)

Idag hände inte särskilt mycket före lunch, det plockades lite och mysades massor. Vid lunch kom syster Kusinmamman och lillsmulan och till barnens stora glädje så ställde hon sej och stekte pannkakor till ett helt kompani!


När kvällen närmade sej så hade Mamman bestämt sej för att det skulle bli en tripp till huvudstaden. Snabbt packades bilen och vid tio över sex drog vi iväg.

Skived-Stockholm nonstop. Snäll trafik på vägen, underbart snälla barn i bilen och bra musik i högtalarna gjorde resan smidig och snabb.


När vi kom fram kröp barnen direkt i säng. William och Jesper har hunnit fnittra ihjäl sej och nu ligger mammorna också i sängen.

Sov gott gänget!

1 kommentar:

BP sa...

Javisst blir jag aningen överraskad över det två snabba - inlägg alltså, inget annat;-)

Vet inte om jag hänger med helt här - tror inte det. Men du åkte alltså upp till huvudstaden en gång till inom loppet av en vecka eller så och du valde att köra under natten. Undrar varför;-)

Är det D på sista bilden, S:s dotter alltså eller?

Osis för Williams tass, men sådant händer och ska hända. Minns när jag var liten - oooooops inte så liten heller, utan mellan 23-44 år och alla mina besök på akuten hos olika sjukhus. Det frestade på att vara målvakt om man säger så;-)

Svar: Ja, Starbucks är då inget ställe jag prioriterar. Hatar stora kedjor med blaskig kaffé. Men eftersom du inte gillar kaffe så gillade du nog blasket;-)