tisdag 16 februari 2016

Om två minuter...

...kommer posten och lämnar ett paket ringde Älskling och meddelade idag. För du är väl hemma va?

Öh, nä... det var jag inte, jag var ute och tog en promenad i solskenet tillsammans med lille Wiggo och hans mor som kom på besök efter att alla barn skjutsas iväg till sina skolor.

Det blev en liten joggingtur, konditionen sitter visst i ännu trots att träningen uteblivit länge nu, och jag hann precis fånga postkillen innan han tog paketet och smet igen. =)

Eftermiddagen idag var fullspäckad. De två yngsta gick hem själva efter skolan. Snuffli hade med en kompis hem. Efter lite mellis så kikade tjejerna på film och lilleman satte sej vid datorn.

Två timmar senare körde jag flickorna till kören och medan de sjöng gjorde jag ett besök på biblioteket och fick tag på fyra böcker som jag kan läsa högt för barnen i på kvällen och en ny ljudbok till mej själv.

Därefter blev det en snabbis in på affären, lika snabbt byttes matvarorna mot tre bröder bus hemma i huset och färden fortsatte till judoträningen. Det verkar som att Millie vill börja med judo medan pojkarna hellre tränar parcour (eller vad det heter).

Efter maten, som blev alldeles för sen, kom de fyra yngsta snabbt i säng och nu har jag även sagt godnatt till tre tonåringar, både mina egna och lånebarnet.

Nu blir det en relativt tidig kväll även för Mamman... imorn väntar jobb!

1 kommentar:

BP sa...

Vilket sött lånebarn! Andfåttheten jag fick igår när jag läste ditt långa inlägg håller i sig även efter det här;-)