tisdag 2 februari 2016

Ett steg fram och två tillbaka

Helgen försvann i ett nafs... kändes som om inget blev gjort. När det verkade
som om jag började få kontroll över röran och lite ordning så kom alla saker som ännu inte flyttat hem och vips så var vi två steg tillbaka.


Förutom det där vanliga livet, ni vet, vardagen med tvätt, barn, taxitjänst och aktiviteter så lyckades vi faktiskt få undan ett tiotal lådor och umgås med goa grannarna. Ett glas vin eller två och byte av dotterns nätagg till datorn mitt i natten blandat med lite skratt var riktigt trevligt och välbehövligt!


Söndagskvällen ägnade vi åt att få nya akvariet på plats (Tack Göran och Lisbeth för att ni åkte iväg och fixade det åt oss!) och fylla det med vatten. Nu väntar vi bara på att vattnet ska bli som det ska så fiskarna också kan få komma hem.


Idag har Mamman varit på ett givande möte på Stora Brorsans skola, känns bra.

Dessutom hann hon en tur till IKEA för att skaffa lite mer förvaringslådor och krokar till barnens badrum på övervåningen. Utöver det har hon och lillgos packat undan en hel massa köket och alla barnens läxor har blivit gjorda.Nu blir det en tidig kväll. Krypa ner i sängen, kika på brasan som brinner och prata med Älsklingen i telefon. <3<3>3
1 kommentar:

BP sa...

Aningen rörigt kan jag tycka. Skrattade gott åt den där jultomten som klamrar sig envist fast vid kartongen;-)

Sedan gillar jag erk kök. Otroligt snyggt! Å undrar såklart om fiskarna just nu är på fiskdagis eller om de simmar omkring i plastpåsar i väntan på inflyttning;-)