onsdag 3 februari 2016

Härlig dag mitt i veckan...

Trots att klockan ringde fem imorse så kände sej Mamman rätt pigg när hon klev upp. I lugn och ro hann hon äta lite frukost, tömma diskmaskinen och köra igång en tvättmaskin innan hon väckte barnen.

De två små klev upp och på en kvart var Lillan klar, ytterligare en kvart senare var även Lillgos klar och redo för att åka.

Lämningen gick smidigt, bilresan till jobbet likaså. Nu har Mamman avklarat sin första ljudbok någonsin. Bra att kunna förena nytta med nöje nu när det knappt finns tid att läsa längre. Blir lite egentid på köpet liksom.

Samtidigt som himlen färgades av dagens första strålar nådde Mamman jobbet och konstaterade att idag är en bra dag!


Efter en trevlig dag på jobbet, storhandling och en snabbdejt med goa Annika så åkte Mamman hem för att hämta sina två små troll på fritids.

Hon möttes av två glada ungar och besked om att båda två haft en underbart bra dag i skolan! Härligt!!!

När vi kom hem ville Milo laga mat och min sexåring fixade det galant, behövde bara hjälpa honom att få ner färsen i pannan.Medan Milo fixade med mat så gjorde Emilia de läxor hon inte hann med igår utan att bli ombedd. Efter maten gick barnen upp och gjorde sej iordning för natten och satte sej för att titta på film medan Mamman röjde köket. Halvåtta sov de allihop. Skönt!

Mamman har tillbringat kvällen med att elda i kaminen och avverkat en timme med gumms Sthlm i telefon.


Nu ska hon krypa ner i sängen och titta lite på film och vänta på att Älskling ringer då han var upptagen tidigare ikväll när Mamman försökte nå honom.

Kvällens ljuspunkt, att få höra Kärlekens röst, avstämma dagen som gått innan hon somnar. Lindrar saknaden lite och gör att sömnen, i den tomma sängen, lättare infinner sej. Just ikväll så hoppas jag att han har lite tid med mej trots att han var upptagen förut, men det tror jag nog, det brukar han alltid ha. <3 p="">


1 kommentar:

BP sa...

Vilka väl uppfostrade barn du har! Helt otroligt att M klarar att laga mat alldeles själv för så många personer. Snacka om duktig!

Å småttingarna verkar vara totalt harmoniska också. Vilket fantastiskt jobb du gjort som ensamstående mamma. Stor eloge till dig.

E är skitsnygg med glasögonen. De klär henne verkligen. Å hon verkar inte ens ha tappat dom... än;-)

De enda barnet jag inte känner igen är pojken längst ner till vänster? Din eller Älsklingens?

Hoppas nu att Älsklingen ringer snart så att ni kan ha en låååååååång konversation:-)