tisdag 16 september 2014

Härlig lek


Efter ändrat schema på jobbet idag, som ledde till att jag fick jobba förmiddag istället för eftermiddag, så kom jag hem till ett hus fullt av hungriga barn! =)

Jesper hade två kompisar med hem efter skolan och Millie hade med söta älva hem. Som tur är så kan Mamman trolla med knäna och lyckades förvandla 450 g köttfärs till en "festmåltid" som räckte till sju barn och en monsterhungrig tonårsson. ;)

Efter maten gick Jeppe och hans polare hem till en av de andra grabbarna, Mamman röjde undan maten och sedan gick resten av skaran ut för att leka med Lillprins Bus, Älvas söta lillebror. =)
Härliga höstdagar är det vi får njuta av nu, även om mornarna är väääldigt dimmiga här i Hålan!


Nu är kvällen här, ytterligare en dag har passerat i raketfart, och barnen ligger snällt i sina sängar efter att ha läst läxor, käkat lite kvällsfika och lyssnat på saga. Mamman hoppas de somnar snabbt så att hon kan ta en liten promenad runt Hålan (skogen är alldeles för mörk om kvällarna).

1 kommentar:

BP sa...

Ja vilket väder! Här är också dimmigt på morgonen, men väl in i stan skiner solen. Idag har dock hösten börjat. Första gången att nattemperaturen låg under 10 grader.