fredag 19 september 2014

Fotboll, fotboll, fotboll... och lite nya kläder! ;)

I onsdags kväll var det dags för föräldramatch mot Willes lag, så medan Jeppe följde med sina kompisar hem och sen vidare till sin träning så packade Mamman ihop de tre yngsta och for till Kilavallen.

Matchen blev riktigt spännande och jämn! Mamman sträckte dock höger lårmuskel efter en tredjedels matchtid och fick stå bredvid och heja. Kidsen vann med ett mål efter att Wille petat in bollen i sista minuten. ;)

De två yngsta roade sej genom att klättra upp och ner på läktaren en stor del av tiden. =)


Gott med smaskig mat efter fotbollsmatch!

Torsdagsmorgonen började tidigt, redan tio i sex var Mamman på jobbet med fyra trollungar och en tonårsson i släptåg!!! Att de små gärna följer med är inget under, men att tonårssonen plötsligt ville gå med "...jag har ju ändå inget att göra..." var överraskande (men trevligt dock).


Strax före lunch kom budfirman med mina kläder som jag beställt från keller-sports.com (skickades tydligen med UPS och skulle levereras hem, tur jag angett adressen till jobbet). Billiga kläder och fri frakt. Perfekt!!! =)

Resten av torsdagen rusade iväg. Jesper var hos en kompis och skulle hämtas på kvällen, Millie lekte med kompis och Milo rev huset medan Mamman gjorde läxor med William. En helt vanlig dag helt enkelt! ;)

På fredag var det jobb, skola, mat och snabbröj som gällde innan det var dags att packa ihop barnen och fara iväg för att titta på när Williams lag spelade sin första sjumannamatch, något som i alla fall William njöt maximalt av (förmodligen de flesta i laget)! Större ytor att röra sej på och lättare att få till passningsspelet. Kila-Gillberga spelade enligt boken och vann med 8-6 och William njöt av sin nya position i laget som vänsterytter. Mamman förvånas över vilken otrolig spelutveckling grabben gjort under sista halvan av den här säsongen. Ungen spelar, han tar bollen, vänder upp och passar! Annat än att bara vara i vägen och skjuta bort bollen (som han gjorde i backposition). Mamman är stolt!

Naturen bjöd på egen uppvisning under matchen! =)
Väl hemma somnade alla ganska snällt, imorgon är det ju dags för en liten överraskningstur! =)

1 kommentar:

BP sa...

Helt underbara bilder - å då menar jag inte bara fotbollsbilderna.
Det var ju synd att du sträckte dig. Jag menar lätt och vältränad som du nu är hade jag nog förväntat mig ett mål av dig;-)