söndag 31 augusti 2014

Ytterligare en vecka har passerat...

Det verkar som att veckorapporter är det som gäller här från Hålan. Det finns varken tid eller ork att sitta vid datorn om kvällarna när jobb, skola, träningar, läxor och allt annat är gjort. Jag tror inte ens att jag suttit framför tv:n på en månad vid det här laget! Det är ett evigt pysslande för att få allt att fungera. *pust*


I torsdags kom bokbussen och Mamman passade på att förtidsrösta! =)

Fredagens fynd på kvällspromenaden!

Efter en alldeles vanlig vecka fylld av allt det där jag redan räknat upp och lite till så kom lördagen och det var dags för den årliga marknaden här i Hålan, Nysätersmârten!

Medan Mamman och de tre små roade sej på marknaden så var Jeppe i Årjäng och spelade gränscup! (Nedanstående bilder från detta evangemang har jag fått tillstånd av fotografen att publicera.)


På kvällen samlade vi ihop oss hela familjen och gick till Goa Grannen A för att ha kräftskiva tillsammans med henne, Grannpojken, hennes syster med familj och Sköningen H!

barnen började med att grilla vid sextiden!

Vid åtta blev det läggdags för alla under femton år och sen satte vi sju vuxna (båda papporna till mina ungar var med!!!) och fyra tonåringar igång och lassade in! Tack för en underbart härlig kväll allihop! =)När vi kom hem vid kvart över tre så satte jag mej och borstade katten... En helt normal sak att göra när man varit ute på fest!? ;)

På söndag morgon var det bara att kliva upp tidigt. Jesper blev hämtad av kompis för att spela dag nummer två av gränscupen och Mamman fick kliva ner till macken med Wille för att få åka med någon till hans poolspelsmatcher i Grums. Papporna fick ta markarbetet på hemmaplan! ;)
När Mamman och Wille kom hem så mötte de Jeppe som kom samtidigt. Han visade stolt upp sin medalj som han fått då deras lag kom tvåa i B-finalen. En helt ok prestation för Kila-Gillbergas P-04:or tycker Mamman!!!

I morgon börjar en ny vecka, det ska bli intressant att se vad den bjuder på (mer än jobb, skola och fotboll). =))

1 kommentar:

BP sa...

Läste inläggen visserligen i fel ordning, men huvudsaken är ju att de kom upp och att fotbollsbilder finns med:-)
Å denna krypande sak hade fått mig att bli totalt hysterisk;-)