tisdag 7 juni 2016

Ja må du leva eller Du gamla, du fria...

Som jag förstått, eller i alla fall sett på sociala medier, så har väldigt många människor gått man ur huse idag för att fira Sveriges nationaldag. Det har vi inte gjort, ute har vi varit däremot, grejjat i trädgården mest hela dagen.

Mamman och fyra av barnen har hållit sej ute i stort sett hela dagen medan Älskling har trollat bort ett råttbo av kablar i ena hörnet av vardagsrummet och fått upp sakerna till högtalare och internet på väggen. Så skönt att få bort "skiten" från golvet. =)

Kantklippning...

...blomvattning...

...mera kantklippning...

...och ogräsrensning!

Det kommer ta några dagar att få bort allt ogräs runt eken på baksidan, men barnen har dragit ett rejält strå till stacken idag åtminstone.

Milo är inte bara en duktig trädgårdsmästare, han är även en duktig kock. Ungen älskar att hjälpa till, ju mer man kan tilldela honom desto lugnare håller han sej. =)

Bröderna Bus försöker stampa ner ankaret till den nya torkvindan.

Älskling gjorde ett mellanspel ute i trädgården...

...och nej, han har inte fått ett akut psykbryt på Hello Kitty (även om det inte skulle vara helt omöjligt)...

...det är helt enkelt så att om man inte har en slägga eller en gummiklubba så löser man saker och ting med en kudde och en sten. ;))) Alla sätt är bra ni vet!

Min kärlek är väldigt noggrann med vad han än tar sej för och på något sätt lyckades han trolla bort typ kilometervis med kabel.

Vi har fått ytterligare fyra pallkragar av goa svärföräldrarna och idag har barnen placerat ut dem, lagt täckduk i botten och fyllt på jord.

Se så fint det blev, han är duktig min Älskling!

Efter minst åtta timmars arbete och lek i trädgården somnade fyra små juveler som änglar ikväll!

Vi vuxna har plockat undan, ätit, tagit oss genom duschen och nu ska det bli otroligt gott att komma i säng!

(Antar att vissa av er kommer bli riktigt förvånade över att se två inlägg så tätt... hihi... Ibland så bara dyker det upp lite extra tid. Hoppas ingen missar inlägget om förra veckan bara för det! ;) )

Inga kommentarer: