söndag 29 juni 2014

Nybliven 15-åring och konfirmation

Dagarna springer, rusar, fram i ljusets hastighet. Allt flyter ihop till en enda salig röra av arbete, aktiviteter och måsten. Men nu, nu är det lugnt ett tag framöver, ingen fotboll förrän i augusti, inga andra inbokade aktiviteter och framförallt inga andra måsten förutom jobbet i tre veckor till innan Mamman går på semester.

I onsdags hade William sin fotbollsavslutning på Kilavallen där det käkades pizza och tävlades i femkamp mot föräldrarna. Mellan jobbet och avslutningen så hann Mamman dessutom ner till Goa grannen A och klippte Grannpojken som länge tjatat om att han vill klippa sej som Bröderna Bus! =)

Efter jobbet på torsdagen så firade Mamman och kidsen Stora Brorsan som fyllde hela 15 år! Sen kom kvällen. ;)

Under fredagen var det jobb (eftermiddagspass) och städning som stod på schemat samt förberedelser för att ta emot gäster efter Jonathans (Stora Brorsans) konfirmation under lördagen.

Ett rejält busväder med åska, hagel och massor av regn fick vi under fredagen också. Under kvällen, när ovädret drog sej undan, fotade Shannara lite med mobilen.



Så kom lördagen, en mycket lyckad dag tyckte Stora Brorsan. =) Födelsedagsfirande och konfirmation på samma gång!







En fin guldkedja från mormor och morfar, en ny hjälm från Mamman och Pappan samt tillräckligt mycket pengar från hans far samt övrig släkt från alla håll och kanter för att täcka AM-kortet! Jonathan var mer än nöjd och tackar alla så hemskt jättemassamycket! ;)

Idag har dagen bara försvunnit, Mamman har tvättat, hoppat studsmatta med kidsen hemma hos Goa Grannen A, haft grannpojken på besök, käkat smaskens mat som Pappan var här och lagade. Nu har barnen kommit i säng och Mamman ska gå över till Granmamman (som flyttat hela vägen dit bort) och prata bort lite tid!

Ha en go kväll och natt allihop!

1 kommentar:

BP sa...

Vad cool han är 15-åringen! Gillar långt hår på killar som du vet;-)
Annars verkar ju allt vara som vanligt hos dig - precis som innan du tog en bloggpaus. Det känns tryggt att kika in här;-)