tisdag 24 juni 2014

Från fiske till såromläggning!

Efter att ha tillbringat halva dagen på jobbet (och tagit sej sträckan sängen - jobbet utan att väcka upp hela Hålan med kaosartade kids) så plockades alla saker ut ur den gamla bilen.

När det var klart blev det en kvällspromenad ner till älven där barnen kikade på en tjej som fiskade och lekte med fina hunden Troja.


När vi sedan var hemma igen och Mamman försökte få i barnen lite mat så kom Stora Brorsan hem med blodiga brallor och sår både på baksidan av axeln, armbågar, knän och i händer. Stackaren hade, i ganska hög fart, cyklat omkull på rullgrus i en nerförsbacke. Då han hade ont i både ena knät, ena armbågen och i axeln så kom älskade mammsen för att forsla honom till akuten där han precis blir undersökt och röntgad. I detta nu ligger Mamman och väntar hem honom för att se hur det kan ha gått.

2 kommentarer:

BP sa...

Nu har jag snabbläst alla inlägg. Det var ju lätt, för det var ju mest dina fina bilder som jag kunde njuta av. Så då menar jag då inte bara fotbollsbilderna (stort tack för länken där) utan just inlägget du ville att jag skulle läsa.
Kan väl säga som så - kände inte igen dig. Det är då verkligen inte den Shannare som jag träffade för några år sedan. Den Shannara är ett minne blott - å då menar jag bara kroppsformen. Resten är väl detsamma - hoppas jag.

Å dina bedrifter i Vårruset är helt otroliga.

Herregud så stolt jag är över dig. Vilken envishet och viljestyrka.

Är otroligt imponerad - du gjorde allt rätt, så du förtjänar allt gott även fortsättningsvis. (Tänkte på sms du skickade.

Kan även säga att vi nu har samma jeansstorlek, fast jag har 32 i benlängd;-)

Kul att du har börjat blogga igen förresten. Fortsätt med det snygging:-)

Anonym sa...

ojoj hoppas att det inte var något allvarligt!
Kram SAndra