fredag 5 juli 2013

Jobb, träning och nya mål!

För första gången på en vecka har jag startat min dator. Fick en stund över mellan lämning av barn och jobbet. Det har varit fullt ös hela veckan, jobb, träning och livet! Jag tänker inte ens försöka stolpa upp det här inlägget i dag för dag! ;)

Förra fredagen hade vi i alla fall fredagsmys och bus utomhus hela kvällen med grannbarnen och deras mamma.


Därefter har jag jobbat alla dagar utom tisdagen. Då blev det en tur till ÖB (med snabbstopp hos en kompis i samma håla) och till tandläkaren med Tonåringen och Nioåringen (båda gick därifrån med mvg på tandskötsel ;) ). Bilen höll båda turerna, inga blinkande lampor, ingen konstig lukt... MEN som den känns att köra så vet jag att något är på gång, en tändspole till eller så. Jag kan sätta en rejäl peng på att den snart måste till verkstad igen! *suck* Om jag bara kunde så skulle jag byta in bilen nu på stört och skaffa en ny, men jag har varken tid, energi eller vetskap nog för det. =(

På måndagen orkade jag börja träna lite försiktigt igen, höften är fortfarande totalt oduglig, men det funkar att gå på crosstrainern och att träna mage och rygg i alla fall! SKÖNT!!! De tre sista dagarna har det blivit en kombination av fem km crosstrainer och tjugo minuter bröst/mage/rygg. Glömde väga mej i måndags och upptäckte till min stora lycka att vågen visade -24 kg i onsdags! (Bara hälften kvar då...) Nästa delmål nått med två veckors marginal! Wihiii! Nytt mål är ytterligare fyra kilo ner till min födelsedag om sådär sex veckor. Rimligt, eller hur?

Tonåringen har haft kompis här från söndag till onsdag och på onsdagen försvann Stora Brorsan till en kompis och borde hitta hem idag. =)

Det är i stort sett så veckan sett ut. Jag har jobbat, ungarna har varit på "dagis" och fritids, tonåringarna har slappat och fått skött sej själv (vilket även inkluderat disk och städ i köket). Två veckor till sen har jag semester. Pappan går på semester idag och ska ta hand om barnen i två veckor nu då barnomsorgen i Hålan har sommarstängt.

Naturligtvis så har vi tillbringat så mycket tid vi bara kunnat utomhus när vi varit hemma. =) Barnen har noggrant följt "sina" larvers förstörelse av ett pilträd på gården, vi får se om det är något kvar av det om ett par veckor för jisses vad dom käkar!!!


Nu väntar veckans sista pass på jobbet, ikväll blir det lite vin och mys med granntjejerna i huset bredvid. I morgon väntar nya äventyr som innebär att jag måste köra min bil (eller väsen eller vad den nu ska kallas). Enda fördelen är att jag får gratis magträning när jag kör, jag sitter och spänner mej till max hela tiden när jag kör. Helt mör i magen varje gång jag kliver ur bilen! ;)

2 kommentarer:

BP sa...

Gladast blir jag över dina tappade 24 kg! Underbart, helt suveränt! Fortsätt, du blir nog av med mycket skavanker när du når din matchvikt!
Larver är bland de äckligaste småkrypen jag vet, så den bilden hoppar jag över;-)
Liksom biljäveln, suck:-(

Towe Holmberg sa...

Crosstrainer...är det nåt du rekommenderar? Har aldrig provat. Jag är urdålig på att röra mig men borde för att få en snabbare viktminskning. Hur mycket går du ner i veckan ungefär? Du är så jäkla bra!!! Du försvinner lika snabbt som ett blad på ett pilträd;) kram Towe