söndag 5 oktober 2014

Nu blev det sådär igen...

...ni vet... tiden bara rann iväg... Min hjärna kopplar ner totalt om kvällarna efter dagar fyllda av allt det där som händer varje dag när man har barn (och tonåringar, hualigen), jobb, skola, läxor, tandläkarbesök och så vidare i all oändlighet. Jag har liksom inget annat försvar än att tiden inte räcker till för att slänga ner en massa om ditten och datten här. Samtidigt vet jag (och ni som följt mej i flera år) att jag behöver skriva, det är en del av mej och viktigt för att kunna bena upp vad som händer och sker uppe i hjärnkontoret och runtom mej i min lilla del av världen.

Nåväl, lite har hunnits med de sista två veckorna i alla fall... 

Vi har varit på mârten i lilla Staden (och Mamman har varit på KUL fest, men därifrån får ni inga bilder... ehrm...).


Vi passade på att kila in på biblioteket och låna en ny högläsningsbok!

Vi har njutit av höstsolen!


Kvällspromenader...

...och morgonturer.Lilla söta bonuskusinen har firat tvåårsdag!


Mamman har tränat.

Vi har fascinerats av hur häftiga blommor kan vara...

Mamman har klippt sej OCH försökt färga håret i koppar. Färgen tog inte ett dugg!!!

I går var vi på leklandet i Stora Staden på Willes fotbollsavslutning. Mamman plockade med resten av ungarna samt Kusinen och for med. Efter knappa två timmar fick vi sällskap av Kusinens kompis och hans far. Trevligt, tack för sällskapet! =)
Ungarnas dator har blivit lagad!!! Vet inte om det är bra eller dåligt! ;) ;) ;)

Idag tog jag och Tonårsdottern en tur till Töcksfors för lite shopping. Hittade i alla fall en present till Snuffli som fyller sju nästa helg. =) Vägen hem blev en lång omväg i Glaskogen, via Lönnskog och Långseruds kyrka. Det blev en del härliga bilder! =)

Ha en god natt och en alldeles underbar vecka alla härliga godingar (och alla andra) som fortfarande hänger kvar här. =)

2 kommentarer:

BP sa...

Har ju aldrig förstått hur du hunnit med blogginlägg förut. Gör inte det nu heller, men nu har t o m du insett att tiden inte räcker till för dagliga inlääg. Det tog ju några år - insikten alltså;-)

Dina bilder är verkligen helt fantastiska, ja det har de ju alltid varit.

Det enda som egentligen ändrat sig här hos dig är antalet inlägg och du själv. Tänk så snygg du är nu och vilken kropp du fått. Helt underbart:-)

Anonym sa...

Kollar varje dag om du uppdaterat så nu är jag glad! Tack för det! Sandra