torsdag 7 november 2013

Det perfekta barnet! ;))

Morgonen var chill. Inget bråk och massor av tid. Barnen hann både se på tv och leka innan de klev iväg till skolan. :)


Medan barnen var i skolan hann Mamman med en hel del måsten innan det var dags att gå på IUP-samtal för Nioåringen.

I vanlig ordning så är grabben näst intill mer än perfekt i skolan, i alla ämnen från idrott till matematik. Det enda lilla som fanns att anmärka på var att han inte är hundra procent säker på den analoga klockan. Mamman är så stolt!!!

Efter skolan hade Åttaåringen med kompis E hem och det blev dataspel, lek i regnet samt ett ton prinskorv med pasta i magarna innan han for hem.

Efter att disken var fixad letade Mamman reda på underställ till sej själv och de fem barnen (alla utom Tonåringen) som tränar och Nioåringen tog sin astmaspray för första gången.

Träningen gick kanon! Snufflis sprang 2,4 km. Likaså gjorde Mamman och Bröderna Bus. Lillen tog det korta varvet på 700 meter och Stora Brorsan körde 4,8 km med sina polare. Sen blev det lek och pepparkakpr innan alla gick hem och gjorde sej i ordning och dök i säng.

I dagens Metro kunde man läsa om gårdagens festliga händelse i Hålan, nämligen det första spadtaget på den nya skolan. Stora skolan ska byggas om så att den rymmer alla skolbarn och förskolebarn. Just nu går klass 0-2 på den gamla barnskolan och förskolan rumsterar på två våningar i ett hyreshus.


1 kommentar:

BP sa...

Du kan verkligen vara stolt över din 9-åring och resten också för den delen. Det går ju perfekt för alla. Måste ligger i generna, för dom går i arv från mammor har jag hört;-)
Kul med skolsatsningen. Äntligen en kommun som gör något och "måttingarna" och inte bara på gymnasienivå.