fredag 8 juli 2016

Lugna veckor

Nu har nästan två veckor passerat sen mitt senaste inlägg. Två relativt lugna veckor, beroende på hur man ser det eller vad man jämför med. ;) Här får ni en snabb sammanfattning! ;)

Förra veckan bestod mest i att Mamman jobbade och när hon inte jobbade gick det inte i många knop. Bara det nödvändigaste gjordes och resten av tiden var Mamman tvungen att vila och ta det lugnt då värken har legat på en högre nivå än på väldigt länge.

Vi har varit på bibblan.

Emilias fritids har varit och fiskat och Emilia fick en brax!

På torsdag förra veckan var Milo på bakhumör så lagom till att Jonas kom från jobbet på kvällen så bakade han nutellabullar!

Övernattningar och kompisar har det varit gott om. Kusinen har sovit här och barnen har sovit i omgångar där, Willes bästa kompis från gamla skolan tillbringade helgen hos oss. Barnen har fått massor av kompisar i kvarteren runt omkring och vårt hus verkar vara den stora samlingspunkten. Som mest har vi haft sju extrabarn här samtidigt. =)

Det växer så det knakar...

Vädret har varit lite lagom ombytligt, sol, åska, regn, värme och kyla har avlöst varann.

I värsta ösregnet, mellan åskknallarna, så var det en dag dags för Milos tjejkompis att gå hem. Mamman tyckte att hon kunde vänta tills det värsta regnet lagt sej, men Milo förklarade att tider är till för att passas och plockade fram ett paraply och följde flickan hem till dörren!

Gus ute på rymmen!

I slutet av förra veckan blommade våra potatisar!

Den här veckan har Mamman jobbat och Älskling haft sin första semestervecka. Han har skött rodret i hemmet och Mamman har inte gjort mycket mer än att byta lite sängkläder och nattat barn. ;)

Idag har Älskling bedrivit taxitjänst deluxe medan Mamman jobbat. Efter maten körde han William och Alvin till Berga, där de ska tillbringa helgen och därefter lämnades tonåringarna på Hammarö (varifrån de och den extra tonårssonen får skjuts till Stora Staden imorgon för att hoppa på tåget till Stockholm), Jesper släpptes av hos Kusinfamiljen i Lilla Staden och de två minsta hamnade hos bästa Annika i Hålan för att tillbringa helgen där.

Tidigt imorgon så är det även dags för oss vuxna att åka mot huvudstaden och gå på Monsters of Rock med tonåringarna.

Sen är det bara en vecka kvar tills även Mamman går på semester! Yeay!!!

1 kommentar:

BP sa...

En fantastisk bildkavalkad!
Tycker Milo är otroligt duktig. Baka bullar i den åldern - imponerande. Å han inställning att tider ska passas samt att han gick med "flickvännen" hem är väldigt "vuxen".

Vinbergssnigeln - brukar ni numrera dom i Värmland;-)

Å klart ni har hela grannskapet hos er - ni har ju en studsmatta;-)

Hoppas ni njuter av Stockholm och jag håller tummarna att ni inte får regn under konserten. Här har solen varit framme i sju dagar, men nu mullrar det.