tisdag 8 november 2011

När en tvååring vägrar...

Ytterligare en morgon avklarad! =) Denna morgon förflöt relativt smidigt, om man inte räknar med att Sexåringen vägrade att klä sej och äta innan det var tio minuter kvar till "avgång" mot skolan. ;) Mamman behövde inte torka spilld mjölk, eller yoghurt, Mamman behövde inte bråka med någon om kläder och Lilleman satte själv på sej sin nya blöja (bra med ungar som är självgående ;) ).

Även de små tussarna var klara för att gå i rätt tid... Det var då gnällblixten slog ner! Lillen vägrade gå utanför dörren utan sin Fant, hans nya bästis. Och när en tvååring vägrar, då är det stört omöjligt att få dem utanför dörren. Mamman försökte både locka och lyfta, men fick snart ge upp och ge med sej. Fant fick helt sonika följa med (och det kunde han lika gärna fått från början, vet inte vad Mamman höll på med?).


Efter avklarad barndumpning så tog Mamman sin promenad i det gråa vädret, tror inte solens strålar har nuddat marken på över en vecka nu, tråkigt!


Träden är kala och höstfärgerna få, Mamman gjorde sitt bästa för att hitta några färgklickar i alla fall!



"Den tålmodige frodas och den envise vinner." / Ordspråk från Färöarna

1 kommentar:

BP sa...

Klart att Fanten ska med till dagis! Dumma mamma. Fanten är ju lika stor som M = de är på samma nivå - i höjd alltså;-) Bilden är helt skön när han bär Fanten:-)
Hos oss var det solig (eller nästan iaf) för första gången på en hel vecka. Lycka kan jag säga!!!