torsdag 3 november 2011

Fotostudio, glass och "karuseller" =)

En lagom seg dag har försvunnit... Mamman och ungarna (även MiniBatman som varit här) har lekt fotostudio för att försöka fixa foton till julkort. Tyvärr blev kvalitén urkass och Lillen ville inte alls samarbeta på gruppkorten.

Fotona nedanför har jag försökt reducera bort all grynighet på, vilket får till följden att de blir lätt suddiga istället. =( Ungarna är i alla fall sköna fotomodeller!








Efter att tortillas intagits, barnen vänt rätt på det de vänt upp och ner och möblerna hittat till sina rätta platser så jagade Mamman ut samtliga sju ungar ur huset.

Efter att Mamman gått ut med en av de goa granntanternas sopor bjöds barnen på glass av samma granne. Glass i kyla funkar det med! (Det lönar sej att vara snäll ibland ;) )







Det bästa som finns är att lyssna på barn som skrattar så det skvillrar i dem! =D


"Oj, moster, jag rulla visst ner på dej!"


Somliga anser att rumpåkning på lera funkar bättre än att rulla nedför backen i full fart. =)


Efter ett par härliga timmar ute så kom syrran och käkade lite tortillas hon med och stannade sen kvar en stund innan hon tog med sej sin sexåring och Mammans sexåring hem till mormor och morfar för att sova där.

Därefter fick Mamman lyssna på Lillans klagosång om att hon minsann också vill sova hos mormor någon gång, men det är det ju bara pojkarna som får om och om igen tills hon somnade en timme senare.

Inga kommentarer: