onsdag 27 oktober 2010

Yeay, Mamman får några timmars återhämtning

Ingen feber, inget ont i halsen, inga blåsor, ingen hosta, inget snor... Yeay, Mamman får några timmars återhämtning innan det är dags för lång helg och en veckas lov!!!

Överlycklig över konstaterandet började Mamman, i sitt huvud, planera inför dagens morgonpromenad med Lilleman och matshopping innan hon ens klivit ur sängen.

Sen klev Mamman ur sängen, liksom tråcklade sej ut mellan alla små barnkroppar som fortfarande låg där som små sillar, tätt ihop och snusandes så gott på sina kuddar, klev fram till fönstret, kikade ut och suckade tungt.


Är det höst så är det. Grått, regnigt, mörkt och is på alla vattenpölar (dags att ställa bort alla cyklar, påminner Mamman sej själv).


Har Mamman bestämt sej för att promenera så promenerar hon även om den andra halvan av promenadduon inte alls är med på noterna! ;)


1 kommentar:

BP sa...

Den sista bilder är ju kanoooooon. Bra att ungarna är bra igen. Det borde du också vara - ja inte bra men glad - du har nämligen vunnit hos mig tillsammans med Jess och Margareta. Mejla din adress till konstellerkonstigt@gmail.com så kommer vinsten med posten (tror att du kommer att gilla den, vinsten alltså).