onsdag 28 juli 2010

En helt normal kväll

Precis som Mamman ska plocka ut lasagnen ropar sexåringen att han behöver hjälp att tvätta håret och en mindre angenäm doft sprids långsamt runt ettåringen. Samtidigt skriker lilltösen som en besatt eftersom hon inte får slå Snotti (som förmodligen retade gallfeber på henne). Dödis åkte med sin polare hem tidigare idag och i utbyte fick RQ behålla sin kompis här...

Välkommen till Shannaras värld en alldeles vanlig kväll, prick klockan sex! =)

Mamman kastade upp lasagnen på bänken, ilade och schamponerade sexåringen med ettåringen hängande i benet och fortsatte sen till skötbordet och sanerade bort riskavfallet som Lillen lämnat. Därefter formligen flög Mamman in i köket och skakade ihop en vällingflaska, körde in den i micron och hällde upp lasagne på tallrikar. Vidare in med vällingflaskan till Snufflis som slukade den på tre röda och sen somnade.

Därefter utfodrades de övriga och sen smet pojkarna ut en stund innan det blev sängen vid åtta.

Tjejerna letade film och poppade popcorn medan Mamman rensade sej genom köket, gav Lillen välling och fick honom i säng. Han var dock inte alls på humör för att sova utan skrotade snällt runt i sin säng i 45 minuter innan han kramade kudden.

När så lillen somnat tog Mamman soporna på promenad och hittade en vackert färgad himmel. Som alla normala Shannaror så har hon såklart alltid kameran i fickan! =)

Mot solen

Nittio grader åt ena hållet från solen

Nittio grader åt andra hållet

Mitt emot solen

1 kommentar:

oumberligating sa...

6 barn! Okej, då får man kalla sig galen, men vilken tur att det finns folk som är galna, annars kommer detta land gå under med tiden, just nu så föds det ju fragglar som aldrig för, men ser vi på totalen så är genomsnittet per familj och barn på tok för lågt för att fixa framtiden, Sverige ligger back med cirka 500 000 pers det närmast åren, folk köper prylar istället.
Alltså får du ett pris av mig, eller hedersomnämnande......
Familjen som jag företräder, har otorligt nog bara te barn det hade blivit åtminstone ett till om inte Lilla Frun blev svårt sjuk efter tredje barnets födelse!
Ja, nu ska jag inte främmande mansperson skrämma dig med för mycket detaljer....hamnade hos dig via någon fotoblogg..........
Fina bilder du tar och härliga inlägg skriver du!
Oumberlige Peter skrev något!
Ha det bäst!