söndag 5 januari 2014

Partytime!

Igår lämnade Mamman över alla barn i Pappans omvårdnad vid femtontiden och sen knallade hon över till granntjejerna i huset bredvid.

Där åkte smink och kläder fram, det målades och provades, skålades och skrattades...

När det var dags att knalla ner till bussen som skulle ta gänget till Stora staden så hade Shannara på sej samma klänning som på nyår och söta Em hade målat Mamman såhär:


Kvällens första komplimang stod busschauffören för då han frågade om Shannara ville åka på ungdoms- eller vuxenbiljett! ;)

Resten av kvällen var härligt, galet rolig och om man uttrycker det såhär - Shannara stod för en väldigt liten del av sina utgifter under kvällen, det var nämligen både en, två och tre som gladeligen öppnade sin plånbok och bjöd! ;)

Vad som hände de tre glada tjejerna i övrigt håller de för sej själva, men som sagt - DET GÖR VI OM!!! ;)

2 kommentarer:

Gerd ♥ sa...

Tack för kommentar och läsning av min blogg! Alltid kul med nya läsare. Ser att du är 6-barnsmamma, då kan jag kontra med att jag är 4-barnsmamma. I alla fall...
Ha det gott! ♥ Gerd

BP sa...

Tack för din komentar! Sådana tillfällen måste ju nästan firas - jag menar kommentarstillfällena alltså. Det händer ju bara några gånger/år;-)
Å fy f**************n vad snygg du är! Förstår busswchaffisen å killarna som bjöd! Mera sådant tjejen! Sån't stärker självförtroendet:-)))))