onsdag 30 maj 2012

Nätlöst efter pinsamheter

Så sitter Mamman här utan internet, IGEN! Börjar tröttna på att nätet kommer och går. Är väl dags att se till att börja nyttja fibern som dragits in i huset. MEN vilket företag ska jag teckna avtal med??? Och vilken utrustning behövs för att köra trådlöst, hur mycket kostar det mej och vem kopplar ihop skiten?

Nåväl, jag skriver ett snabbt inlägg i OpenOffice, bakdaterar och publicerar det så fort möjlighet finns. ;)

Idag har i alla fall varit bättre än igår, även om Mamman fortfarande är trött och har ont, mycket ont (svårt att förklara, men jag kan inte ens hålla en telefonlur vid mitt öra med vänster hand på grund av att det gör så ont att få upp armen i det läget så det tar stopp).

Efter att ha lämnat barnen så hann Mamman vila lite innan hon begav sej av till jobbet. Knappt hann hon börja jobba innan hon fick ont i örat. Den kära kollegan upplyste då Mamman om att öroninflammation är smittsamt (Sexåringen har ju nyss haft det), något Mamman levt glatt ovetande om i alla sina år.

Turen höll sedan i sej!

Mamman tänkte i vanlig ordning vara effektiv och göra flera saker samtidigt, således började hon plocka upp papper som ramlat ner på golvet samtidigt som hon talade i telefon. Detta ledde i sin tur till att hennes brallor sprack – MITT MELLAN BENEN! Så i över två timmar så försökte Mamman dölja den fadäsen och göra sitt jobb... Ehrm... ;)

Nåväl, Mamman tog sej hem utan att någon märkt (eller låtsats om) hålet mellan benen. Hemma var det visserligen ”sakkaos”, men Tonåringen hade badat sina två minsta syskon och Stora Brorsan var med Bröderna Bus på fotbollsträningen. Mamman bestämde sej för att vara glad och tacksam för det de gjort istället för att bli galen på att alla slänger allt över hela golvet så fort de kommer innanför dörren.

Nu ska Mamman packa Stora Brorsans matsäck för morgondagen då hela stora skolan ska cykla en mil till Von Echstedska gården och tillbringa dagen där. Igår var det Tonåringen som skulle ha matsäck och imorgon kväll ska det packas fikakorg för våravslutning på ”dagis”. Det är mycket nu fram till sommarlovet – Utflykter, studiebesök, badhus, avslutningar...

1 kommentar:

BP sa...

Ja du har det då inte lätt den här månaden. En kollega som har bara två barn klagade idag över alla avslutningar hon och mannen måste dela på före och efter jobbet. Tänkte på dig då... hon har ju lugna gatan jämfört med dig.

PS. Uppsök läkare!!! DS.