lördag 3 september 2011

Striptease, könsorgan, öl och blod - Det är lördag! ;)

En kort sammanfattning av dagen:
  1. Restaurangstriptease
  2. Stor fitta
  3. Öldusch
  4. Blodbad
För mer utförlig förklaring läs vidare. ;)

När klockan precis passerat tolv packade Mamman in de fem hemmavarande barnen i bilen och for mot Stora staden för att hämta upp sexåringen, se till att få tolvåringen klippt (det är så bra när skolan meddelar, med en lapp, på fredag att skolfotograferingen sker på måndag morgon) och fixa några små ärenden.

Vi började äventyret med att träffa syster, Minibatman och Sexåringen på en av restaurangerna (inte ett hamburgerhak) inne på köpcentret. Efter att halva barnaskaran fått i sej sin mat under relativt lugna former började ett par små rumpor dansa fram och tillbaka på stolarna och tillslut började fötterna leva ett eget liv och promenerade runt stolarna med barnen. Nåväl, Mamman frågade om de möjligtvis hade "myror i brallan" varpå en av sexåringarna säger att det har han visst inte och börjar dra ner byxorna för att motbevisa mamma/moster Shannara. (Restaurangbesöket avslutades sedan strax efter att Snufflan fått ett totalt psykbryt över en reflex, härligt det är när alla blickar vänds mot Mamman! ;) )

Efter maten försvann Tonåringen iväg med sin kompis för att få shoppa i lugn och ro (ni vet, familjen är ju sååå pinsam). Vi andra dumpade Stora brorsan hos frissan och sen mutade Moster Lilleman med nya nappar för att få tyst på gnällvisan i vagnen, Mamman fixade ett par ärenden och när allt det var gjort så vandrade vi iväg för att inhandla dagens viktigaste - Lördagsgodis!

När vi nästan var hemma igen så ville ingen hem, så vi åkte helt sonika ut i mörka skogen och våldsgästade mormor och morfar. Där hoppade barnen studsmatta för glatta livet medan Mamman kunde prata med sina "päron" i lugn och ro. Plötsligt kommer Lilleman in och vill ha en ny blöja.

Mamman placerar honom på sängen i gästrummet och när han ligger där vrider han sej om och pekar först på en tavla med en häst på, sen på en tavla med blomrankor och sist på en tavla med en afrikansk tjej på och säger samtidigt:
"Äääst mamma"
"Ja, det är en häst"
"Ååmaj mamma"
"Nej, det är inte ormar"
"Nej, looomaj"
"Aha, blommor ja"
"Toooj fitta mamma"
"VA? vad sa du?"
"Tooj fitta"
"Ja, ja, det är en stor flicka på tavlan där ja..." =D

Efter att ungarna hoppat slut på den sista energin och skymningen börjat sänka sitt dunkla ljus över nejden så for familjen hem.

Det första Mamman gjorde var att plocka in kylvarorna i kylskåpet (så klart) och lyckades stöta till den övre hyllan varpå en ölburk, som visar sej vara öppen (hörredu Pappan, om du tar en öl när du hälsar på så kan du väl för bövelen dricka upp den), ramlar över Mamman. Mamman fintar den dock genom att smälla till den med armen så den flyger tvärs genom köket och landar i diskhon och lyckas på så vis att begränsa "skadorna" till sitt eget ansikte (blä, öl är vidrigt), sin arm, köksbänken och kaklet däröver.

Som om inte det är nog för en dag så upptäcker Mamman, när hon går för att tvätta av sej, att lingonveckan inträtt med full kraft två dagar för tidigt och att jeansen måste blötläggas. Det har aldrig någonsin hänt tidigare i hela hennes liv!

3 kommentarer:

solokatt76 sa...

Wow, vilken dag! =)

Hoppas nästa blir bättre! =)

tessan sa...

Ja de låter som att du har att göra hihi

BP sa...

Ja, ja, ja!!! Hur ska jag nu säga det - var det inte ett väl sexuellt orienterat inlägg - alltså från början till slut - minus sonen hos frissan och tonåringen;-)
Hrrrrrmmmmm...
Nej en ölburk fanns ju också med förstås;-)

PS. Du är fenomenal på att skriva!!! DS